Tidsbrist - fortfarande

Om det är någon som väntar på bilder och allmän uppdatering på min blogg, så är det förståeligt. Jag har ju aviserat att jag har en hel del nytagna bilder. Det har blivit ännu fler. Både från skolvärlden och från helgutflykter finns en hel del att plocka ur. En del har redan hamnat i en av mina gallerimappar. Andra finns fortf kvar i kameran och väntar på transport.

Men de senaste dagarna har det bara inte funnits tid eller ork. I morgon är det den stora skolavslutningen. PUH! Det har varit en hel del att hinna ordna med. I morgon fyller Tobias 5 år och jag ska på kalas förstås! Det ska också bli nya sommardäck på bilen. Så det blir besök på en däckfirma på eft.midd.

På fredag är det jobb för oss skolpersonal. Eleverna har rusat ut på "grönbete", men vi har några arbetsdagar kvar.

Direkt eft jobbet på fredag kör jag med min "nyskodda" Pålle mot Sthlm. Det blir en snabbvisit över helgen i ett visst ärende. Har redan beställt bussresan hem på söndag igen. ( På webben, själv! Spännande, lär mig hela tiden!) Jag ska  jobba månd - onsd.  SEDAN är det sommarlov. Kanske jag hinner fixa till några bilder i nästa vecka!?!

Nu är det dags att "stänga butiken" för idag. Kudden ropar!

Hoppas på SOL o VÄRME! 

Berit 

OJJJ! - redan ny månad!

Hallå bloggläsare! Det var ganska länge se´n det blev nå´t nytt i min blogg. Jag har tagit en massa bilder se´n sist. En del av dem har jag laddat över på datorn. Men tiden har inte räckt till mer.

Nu har jag några nytagna bilder bl.a fr skolan. Men jag återkommer med det.

RSS 2.0