Oj, mars är ju snart slut.

Nu var det väldigt länge sedan jag skrev något i bloggen. det har varit så mycket annat att ordna med.

Under en period har jag haft lite problem med datorn. Nu kommer jag ut på nätet igen, men det är nog något som inte är riktig OK ändå.

För att datorn inte ska bli alldeles för varm, så ställer jag den på kylklampar som legat i frysen. Trots detta strålar värme från tangentbordet. Behöver sannerligen inte bli kall om fingrarna. Jag har planerat ta mig till en dator-servicebutik i Borås och be dem kolla fläktkapaciteten. Jag hör att den är igång, hela tiden. Men den gör inte så mycket nytta. 

På mitt jobb har jag en liknande laptop. Men där är tangentbordet konstant svalt, trots att jag suttit ett par timmar med jobb.

Sedan jag skrev sist har dagarna fört oss en rejäl bit in i våren. Visst är det fortfarande tämligen svalt, men de ljusa eftermiddagarna sträcker sig längre ut mot kvällen, påtagligt för varje dag. Underbart!

I helgen som gick hade jag en rejäl förkylning. Den formligen kastade sig över mig på fredagseftermiddagen. Det var attjjjoooo proosiiit i ett kör. Tröttheten liksom plattade till mig. Lördagen blev lika dan. Näsan bara rann. Söndagen följde med ömhet i kroppen och en bedövande trötthet. Började oroa mig för hur måndagen skulle bli. Jag hade en hel del kvar som bara var tvunget att göras klart före onsdag.

Så det går väl att föreställa sig hur glad jag blev när jag vaknade till vid 2-tiden på natten mot måndag och kände - nu har det vänt!!!!

Visst, lite snyta sig nu och då blev det ju, men inte i närheten av helgens drabbning. Jag blev klar med mitt beting! HURRA! Och sedan har det hunnit bli onsdagskväll också. Markbladet har landat på dörrmattan och förkunnat att halva veckan redan är gången.

Även första halvan av terminen ligger bakom. Vi har V 12 nu och skolavslutningen äger rum V 23!!!!!  Mitt-i-terminens utvecklingssamtal kör igång V 14. Omdömena till 9:orna är klara. Nu är det 8:ornas omdömen som ska vara inne i mitten av nästa vecka.

Det har passerat ett antal veckor sedan jag var på besök hos mamma i Tumba och mina syrror med familjer där. Äldste sonen med familj i Skogås hörde också till besökslistan. Det var All Helgona-helg då. Så det är dags att uppdatera sig på det området! I påsk blir det en tripp till kära släkten.  Ska bli roligt att träffa alla igen!

Nu ska jag titta bland mina bilder och se om det finns något lämpligt att lägga till här bloggen.


Håll ut! SNART ÄR VI DÄR!

 

RSS 2.0