November är här

Så är vi inne i första vintermånaden. Höstlovet är slut och en ny arbetsvecka ligger framför. Jag har varit i Lund fr månd - fred och i helgen har jag bara tagit det lugnt. Söndagen avslutades dock med ett trevligt besök av syrran Ulla-Britt och hennes man Lennart. De gjorde en snabbvisit på vägen mot Göteborg, där Lennart har ärende gm sitt jobb. 
Idag har jag också hunnit med ett par timmars planering på skolan inför kommande elevuppgifter. Det känns alltid skönt att vara uppdaterad efter några dagars ledighet.

När nu senhöstens mörker tilltar dag för dag vill man gärna tänka tillbaka på härliga sommardagar. Så jag lägger ut ett par bilder och delar med mig av mina soliga minnen.


Vattnet i Varbergs småbåtshamn.


Mystik på Liseberg.


Rödklöver i Assbergsravinen.


Fler än jag älskar sommargrönskan!


"Minns i november den ljuva september......" Då hade jag besök en helg av äldste sonen Emanuel med fru Victoria och barnen Hanna och David. Tillsammans besökte vi Skene Marten. Det är en marknad som varje år i början av september intar hela skolgården med omgivningar. Som vanligt var den välbesökt av ung som gammal. Det blir lite av folkfest bland klädstånd, korgmakare, karamellförsäljare, ballonger och sockervadd, samt karuseller av alla de slag.

Det är söndagskväll och den första november. Det är dags för mig att inta viloläge inför morgondagens mångahanda.  
  

RSS 2.0