SOMMAREN 2012

Nu var det mycket länge sedan jag skrev något på min blogg.
Efter en relativt kall vår och ganska tråkig början på sommaren, vädermässigt, här i Sverige, har nu ÄNTLIGEN riktig sommarvärme infunnit sig.
Nästan direkt efter skolavslutningen packade jag mina väskor och åkte till USA. Det var den 19 juni som flighten från Landvetter avgick mot Minneapolis-St Paul, via Arlanda och Keflavik.
Resan gick bra. Den tog sammanlagt ca 11 timmar.
Väl framme slog den riktiga sommarvärmen emot mig. Jag hade glömt att det faktiskt alltid är varmt under sommartiden i Minneapolis. Så fort jag kom hem till Shiloh och Jonas på Minnehaha Ave, som var min destination, blev det ombyte av kläder. Resten av tiden i Minneapolis med omnejd, var det endast shorts och linne som funkade. De nedpackade jeansen, strumporna och tröjor förblev oanvända under hela den drygt tre veckor långa USA-vistelsen. Så gott som varje dag var det runt +30 C. Vid några tillfällen var det upp till +40 C och hög luftfuktighet. Det gjorde att man helst stannade inomhus. Det var jobbigt att vistas ute när det blev så varmt.
 
Nu hade jag tänkt lägga in flera bilder här från min resa. Men jag har fått lite problem med hur det ska göras. Den här bloggsidan, blogg.se, har s,k. uppdaterats. Allt ser nytt ut. Jag provade nyss att komma åt mina bilder. Jag lyckades öppna min mapp och välja ut en bild som jag ville starta med. Men jag lyckades inte få in den på bloggsidan. Det hela fungerar inte som tidigare. Det kommer ta lite tid för mig att lista ut hur jag ska göra. Men när jag gjort det, då kommer några bilder från USA-resan att läggas in här.
 
Om ca två veckor, den 7 aug, börjar jag mitt jobb igen. Då startar skolpersonalen den nya terminen - ht.-12. Eleverna börjar den 15:e. Och detta läsår kommer bli mitt sista jobbår före pensioneringen. Just nu känns det bara bra, men jag vet inte riktigt hur det upplevs när skolåret närmar sig slutet och allt på min institution ska avslutas.
Om det nu skulle vara någon som fortfarande går in osh tittar på min blogg, efter det att det inte hänt någonting på så länge, så vill jag bara önska dig: Ha en FORTSATT SKÖN SOMMAR!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mir

Glad sommar! Klart jag har koll på din blogg!

2012-07-26 @ 12:49:15
Postat av: Jonas

Fint mamma!

2012-07-29 @ 18:24:02
Postat av: Johanna

Vi får kolla på det där med hur du laddar upp bilder någon gång när vi ses! Det ordnar sig!

2012-07-30 @ 23:04:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0